3 items including Zenélõ játszószõnyeg XI. (Gyerekdolgok eladó: gyerek játék - Magyarország)

Zenélõ játszószõnyeg XI. (09/07/11 20:43:32 UTC)

A Zenélõ játszószõnyeg az elsõ pillanatoktól biztonságos és kellemes pihenést biztosít a babáknak. A vidám színekkel és kedves figurákkal díszített pihenõ szõnyeg a legkisebbek számára is interaktív szórakozást, s egyben tanulási lehetõséget nyújt.

Fisher Price tanuló szék XI. (09/07/11 20:43:32 UTC)

* Így a tanulás viccesebb a Laugh & Learn™ játékkolekcióval. Gazdag zenével, énekelhetõ dalokkal és számos tevékenységgel kombinálja a tanulást és a mindennapi tapasztalatokat - így a gyermek igazán tanul! * 3 db AA (LR6) alkáli elem szükséges hozzá (nincs benne a csomagban). * A szék tanítja a gyermeket: * ABC * Számok * Színek * Számolás * Formák * 2 interaktív játékmód: * 1. Tanulási idõ * ABC * 1-2-3 * Színek * Formák, stb.! * 4 oktató dal * Játék és 4 énekelhetõ oktató dal * 2. Zene és játékok * 13 vidám dallam * Mókás hangok * Zenélõ szék az újból, és újból ismétlõdõ játékhoz * 2 tanulási mód: * 1. Gyermekakadémia * Megmutatja a gyermeknek az ABC-t, a számolást, a színeket és az állatokat. * Segít megérteni a ki- és a bekapcsolás fogalmát * 12-36 hónapos korig

Testvérfellépő XI. (09/07/11 20:43:32 UTC)

Egyedi szabadalmaztatott műszaki megoldásával minden babakocsi típushoz csatlakoztatható. Az új különleges, egyedi műszaki megoldások miatt egyszerűen lehet a babakocsikhoz csatlakoztatni. Bolygó kerékkel készül. Ajánlott 2 éves kortól 5 éves korig.